Вперше почувши словосполучення «Грибний шоколад», в людини може виникнути певне нестикування та здивування. Проте Мухоморний шоколад існує, і він дуже смачний та максимально корисний!
Мікродозинг грибного шоколаду – це натуральний продукт, який готується в домашніх умовах та в обмеженій кількості. Базовою сировиною для такого незвичного, на перший погляд продукту є мелені натуральні какао-боби та масло какао. Молочної продукції в такому шоколаді немає. Замість неї додаються кокосові або кукурудзяні вершки. Цукру, до речі, також в складі ви не побачите. Замість нього продукт доповнюється натуральним медом.
Звичайно, в цьому шоколаді є й гриби, які займають орієнтовно 10% від усієї маси. І на першому місці серед них – червоний Мухомор. Проте більш детально ознайомитися зі складом та дозуванням можна на упаковці кожного окремого продукту від «Лісовик».
Шоколад з екстрактами Їжовика гребінчастого та Кордицепса військового
Грибний шоколад – це не просто ласощі, а справжня харчова природна добавка, що поєднує смак та користь. Він має легку солодкість із приємною гірчинкою, без молочного присмаку. Особливу родзинку йому додає ледь помітна солоність, яка є результатом природних властивостей грибів. Жодної додаткової солі продукт не містить!
Наш грибний шоколад повністю веганський та створений із турботою про екологію. Для його виробництва ми використовуємо гриби, зібрані у чистих місцинах Карпатських лісів.
Зовнішньо шоколад нагадує звичайні плитки, але є й варіанти у формі дуже милих «сердечок», що до речі, є прекрасним варіантом для подарунка справжнім поціновувачам мікродозингу
Варіанти фасування:
- 100 г (24 плитки по 0,4 г гриба);
- 100 г (15 плиток по 1,0 г гриба);
- 108 г (18 сердечок по 1,0 г гриба);
- 216 г (36 сердечок по 1,0 г гриба).
Асортимент нашої лінійки грибного шоколаду
«Лісовик» постійно працює над вдосконаленням нашої продукції та розширює асортимент. В нас можна знайти:
- Грибний шоколад у плитках із Мухомором червоним.
- Грибний шоколад у формі сердечок із Мухомором червоним.
- Шоколад із додаванням амаранту.
- Шоколад із додаванням мигдалю.
- Солодкі цукерки з Мухомором пантерним та лісовими горіхами у формі маленьких пірамідок.
Скуштуйте кожен та оцініть гармонійне поєднання смаку й користі!
Властивості грибних шоколадок
Перше, що потрібно зрозуміти – це те, що властивості такого шоколаду в першу чергу залежать від складу, а саме від грибів, які в нього входять. Популярними видами грибів є червоний та пантерний Мухомор, але також наші продукти містять Трутовик лакований, Траметес різнобарвний та інші. Наприклад, в шоколаді з мигдалем є Їжовик гребінчастий та Кордицепс військовий. І кожен з них особливий, адже дуже корисний.
Той самий Трутовик лакований – це один з найпотужніших адаптогенів в природі. В ньому міститься дуже багато корисних речовин. Це полісахариди, трипептиди тощо. Кожна з цих сполук сприяє зміцненню імунної системи, нервової системи та покращує загальний стан організму. Відомий Траметес відповідає за стан імунної системи, як і Кордицепс, який крім того, збагачений корисними речовинами, що здатні підвищувати енергетичний рівень організму людини.
Цукерки з пантерним Мухомором
Новинкою лінійки в «Лісовик» стали смачні та корисні цукерки з пантерним Мухомором. Серед інших грибів цього «сімейства» він відзначається потужним впливом на мозкову діяльність, сприяючи досягненню внутрішнього спокою. Активні речовини, що містяться в ньому, допомагають нормалізувати сон та підвищити загальний тонус організму.
Варто зазначити, що спільне вживання грибів із шоколадом значно ефективніше, ніж використання грибів у чистому вигляді. Шоколад посилює дію активних компонентів, роблячи це м’яко, якісно та з глибоким ефектом. Плиточки, сердечка або цукерки дарують відчутний приплив енергії. Ми називаємо цей синергетичний ефект «режимом електровіника».
Як правильно вживати грибний шоколад
Рекомендована добова доза цього продукту – 1 грам гриба. Важливо уточнити, що йдеться саме про вагу активного компонента, а не шоколадної плиточки. Наприклад, це одна плитка, яка містить 1 грам гриба, або приблизно дві з половиною плиточки з вмістом 0,4 грама.
Найкращий час для вживання – вранці, особливо якщо запланована інтенсивна фізична чи розумова робота. Також шоколад буде доречним перед завданнями, які вимагають особливої концентрації. Ефект зазвичай відчувається вже через годину після приймання.